Meet&Match “Innovatieve Technologie” – 25 & 26/01/2017

February 10, 2017

 

Afbeeldingsresultaat voor innovative technologies + free images

Heeft u een innovatief product en dienst en wilt u ontdekken wat uw kansen in het buitenland zijn? Begin dicht bij huis en ga mee op onze handelsmissie naar België op 25 en 26 januari 2017.

De missie wordt georganiseerd door Xportwise in nauwe samenwerking met onze Belgische partner A&B Partners.

DOEL & OPZET MISSIE

De handelsmissie is bedoeld voor Nederlandse deelnemers met een innovatief product of dienst, die graag hun kansen willen verkennen in België.

Het programma bestaat uit een plenair deel met infosessies en B2B matchmaking met op maat gemaakte afspraken.

KANSEN IN BELGIË

Deelname aan de handelsmissie biedt u een uitgelezen kans om breder kennis te maken met het Belgische bedrijfsleven. Veel Nederlanders weten niet dat België een omvangrijke industriesector heeft met vele topbedrijven. 25% van het Belgische BBP is afkomstig uit de industrie (Nederland 13%). Belangrijke sectoren zijn chemie, farmacie, biotechnologie, groene technologie, aërospace, ICT en maakindustrie. Ook vindt intensieve samenwerking plaats tussen industrie, onderzoeksinstellingen en universiteiten.

Belgen staan open voor nieuwe Nederlandse producten en hebben bewondering voor de innovatiekracht van Nederlandse bedrijven. Dit biedt kansen en maakt België tevens een ideale testmarkt. Het land is toegankelijk, qua omvang overzichtelijk en cultureel meer verschillend dan het op het eerste gezicht lijkt. Cultureel zijn er overeenkomsten met Frankrijk en het land kan zo dienen als springplank voor uitbreiding verder Europa in.

XPORTWISE  en A&B PARTNERS BEGELEIDEN U OP EEN PRAKTISCHE WIJZE

Na aanmelding nodigen we u uit voor een intakegesprek (via skype of telefonisch) met onze Belgische partner Brenda Dierickx van A&B Partners. Daarna beslist u over definitieve deelname.

De individuele matchmaking biedt u de mogelijkheid om u te presenteren aan voor u relevante partijen. We garanderen 3 afspraken op basis van het door u aangeleverde profiel. U ontvangt tevens informatie over de beste aanpak in België om uw producten en uw merk op de markt te brengen.

De kosten voor de matchmakingsreis bedragen € 1.250,- excl.BTW . Inbegrepen zijn de kosten voor de plenaire bijeenkomst, lunch, netwerkreceptie en matchmaking. Niet inbegrepen zijn kosten voor reis en verblijf en 21% BTW.

Voor deelname aan deze missie kunt u onder voorwaarden een missievoucher ter waarde van maximaal 50% van de deelnameprijs tot maximaal € 1500 ex. BTW ontvangen en zolang de voorraad strekt. Deze voucher is bedoeld voor ‘startende’ exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen. U kunt deze aanvragen via de website van de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Kosten voor reis en verblijf, tolken en andere individuele kosten, zoals kosten voor promotiemateriaal, zijn voor eigen rekening.